De website word geladen...

Laad de website niet? Zorg dat u javascript aan heeft staan. De website heeft javascript nodig om te kunnen functioneren. Weet u zeker dat u dit aan heeft staan en doet de website het nog niet? Klik dan op de onderstaande knop om verder te gaan.

Klik hier om verder te gaan

Escape rooms voor kinderen

We hebben 3 supergave escape rooms voor kinderen ontwikkeld die leuk zijn voor kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 14 jaar en voor groepen tot en met 12 kinderen. Uit de wijde omgeving van Amersfoort, Harderwijk, Apeldoorn, Rhenen, Arnhem, Wageningen, Veenendaal, Ede, etc. komen groepen om onze escape rooms te beleven. Ideaal voor kinderfeestjes, gezinsuitjes en school-, vereniging-, of BSO reisjes. Wij geven u hier graag een beknopte indruk van onze superleuke escape rooms voor kinderen:

Escape room thema: Paniek op Perron 3

Ons thema waar we mee begonnen zijn en beslist een heel leuk trein thema die zowel jongens als meisjes zal aanspreken! De grootste van de drie met verschillende kamers, ehh coupés....Met verrassende games en puzzels geheel in het thema "trein". Bekijk hier de trailer. Hier lees je meer.

Escape room thema: Het mysterie van Jan van Schaffelaar

Een erg leuk thema voor wie van 'tijdreizen' houdt en een beetje van de Barneveldse geschiedenis...Maar vooral leuk omdat het gaat over koene ridders en stoere prinsessen die allemaal bijzondere opdrachten en games moeten oplossen en met een verrassend slot...En verder verklappen we het niet;-) Deze escape room is ook geschikt voor jongere kinderen vanaf 7 jaar. Hier bekijk je het filmpje en hier lees je meer.

Escape room thema: Super Speurders vs de Zwarte Hand

Een heerlijk spannende FBI thema waar we echte speurders voor nodig hebben om de leider van de bende van de Zwarte Hand te ontmaskeren. Maar als je van een stukje bootcamp houdt dan kan je je in deze escape room ook lekker uitleven... Bekijk hier de trailer! Hier lees je meer.

Pluspunten van onze escape rooms:

Kortom, een belevenis voor uw kind en zijn/haar vriend(inn)en die ze nog lang zullen herinneren! U boekt uw kinderfeestje door op onderstaande knop te klikken: